Even voorstellen

We vertellen graag wat meer over onszelf zodat je een goed beeld van ons krijgt.

Wij hebben één helderde missie die de basis vormt voor alles wat wij doen.

Die missie luidt: Beter Bouwen.

Waarom wij doen wat wij doen

Met een team van meer dan 80 gedreven specialisten, een doe cultuur en kwaliteit en passie als uitgangspunten streven wij naar maximale efficiëntie in elke stap van het bouwproces. Dat doen wij door een unieke combinatie van innovatieve technieken, intelligentie en automatisering en je mag ons hierin gerust vakidioten noemen. Wij doen de dingen die wij doen, omdat we vinden dat ze nodig zijn om de bouwbranche te innoveren. Maar misschien nog wel meer omdat we het gewoon gaaf vinden om te doen!

Hoe we dat doen

Onder de holding Buro De Haan vallen een aantal dochterbedrijven en deelnames in partnerbedrijven. Dit betekent dat wij volop doorgroeimogelijkheden bieden en dat je de kans krijgt om te werken voor verschillende divisies, met elk hun eigen specifieke uitdagingen.

Buro de Haan

Buro De Haan

Beter Bouwen doen wij bij Buro De Haan vanuit zes bedrijfsonderdelen. Van ruimtelijke ordening naar visueel en technisch ontwerp tot aan automatisering. Iedere afdeling is binnen zijn eigen discipline continue op zoek naar efficiency onder het motto ‘beter bouwen’.

GroenVeste

GroenVeste

GroenVeste is een all-in service woningbouwer die unieke woningen op maat bouwt. Dit houdt in dat de opdrachtgever één aanspreekpunt heeft van ontwerp tot en met oplevering. De woningen worden onder architectuur ontworpen en op geïndustrialiseerde en duurzame wijze gebouwd.

RcPanels

RcPanels

Rc Panels transformeert razendsnel verouderde huizen in moderne, energiezuinige woningen. Ons concept zorgt voor beperkte overlast voor de bewoners die gewoon kunnen blijven wonen.

Presham

Presham

Presham maakt gebruik van bestaande opslagcapaciteit van elektrische auto’s voor de opslag en conversie van duurzaam opgewekte energie op moment van veel aanbod en levert deze weer terug op moment van vraag.

GroenPrefab

GroenPrefab

GroenPrefab is een jonge onderneming die prefab HSB-elementen ontwikkelt en produceert voor duurzame vrijstaande woningen. Elke woning wordt op maat gemaakt. Onze producten onderscheiden zich door slimmer en efficiënter te werken dan de norm. Dat doen wij onder andere door gebruik te maken van digitalisering in onze productie.

Bimpact

Bimpact

Bimpact ontwikkelt tools die gebruikers helpen integraal te voldoen aan huidige en toekomstig bouwwet- en regelgeving.

Met Bimpact worden samenwerkingen effectiever, het bouwproces korter, de bouwkwaliteit hoger en worden faalkosten gereduceerd

Bekijk al onze vacatures
Stuur een open sollicitatie