Kom jij bij ons werken?

Wij leveren de basis én de voorzieningen om jou te laten groeien.

Werken bij de Beter Bouwen bedrijven betekent veel vrijheid en een informele sfeer. Hier ligt onze kracht

Wij geloven dat medewerkers beter presteren als ze de ruimte krijgen om te excelleren. Mocht je een keer iets niet weten of ergens niet uit komen? Dan staat er altijd een collega voor je klaar om je te hulp te schieten. En managementlagen? Daar doen wij zo weinig mogelijk aan. Wij investeren liever in jouw ontwikkeling zodat jij kan groeien.

Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid

Vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel zijn bij ons kernwoorden in hoe wij werken. Bij ons hoef je niet voor elke handeling, idee of experiment goedkeuring te vragen aan een manager. Die vrijheid en verantwoordelijkheid ligt bij jou, en ja dan gaat er dan weleens iets mis. Het motto “een expert is iemand die veel fouten heeft gemaakt” onderschrijven wij dan ook volledig. En als zowel jij als de organisatie leert van deze fouten worden wij gezamenlijk beter er sterker.

  • Volop doorgroeimogelijkheden

  • Gezellig en informeel
  • Mogelijkheid te werken voor verschillende divisies
  • Zelfsturende teams
  • Fail fast learn faster

  • Bij ons geen detachering

Innoveren is teamsport

Door met zijn allen de schouders er onder te zetten pakken wij kansen als team. Wij geloven in zelforganiserende teams die verantwoordelijkheid nemen en een kleine managementlaag zodat innovatie alle ruimte krijgt. Al sinds onze oprichting is innovatie onderdeel van ons DNA.

Wij vinden dat het de taak van het management is om daarin te faciliteren zodat jij optimaal kan groeien en excelleren. Zodat jij, én daarmee de organisatie zich kan ontwikkelen. En ja, daarin mag je ook kritisch zijn op het management. Wij geloven niet in een hiërarchische organisatie waarin de top alles bepaalt, een kennisorganisatie ontstaat vanaf de werkvloer. Het management kiest de bestemming, jij zit achter het stuur en bepaalt hoe wij daar komen.

Het klassieke functioneringsgesprek zal je bij ons dan ook niet meemaken. Wij gaan voor een open gesprek met als doel jouw functioneren en de onderlinge samenwerking te verbeteren.

Eerlijk is eerlijk, wij verwachten daar ook best wat voor terug. Dat je hart voor de klant en voor de zaak hebt en dat je niet bang bent voor een uitdaging of om hard te werken.

Plezier in je werk

Werken bij ons moet meer zijn dan alleen het hebben van een baan, wij willen dat je plezier hebt in je werk! Bij ons krijg je alle ruimte om helemaal jezelf te zijn en kan je alles eerlijk vertellen, sterker: dat vrágen wij van je. Alleen zo kan je uitblinken en plezier hebben in wat je doet.

Plezier in je werk bestaat ook uit het doen van leuke dingen naast het werk, denk aan een vrijdagmiddag borrel in onze eigen bar, gezellige bbq’s en leuke uitjes vanuit de personeelsvereniging variërend van een pubquiz tot en met een dag skieën in Winterberg.

Innovatieversnellers

Innovatie is de enige weg naar beter bouwen, maar systemen veranderen doe je niet alleen. Vanaf de eerste dag dat wij bestaan investeren wij in innovatie. Samenwerkingsverbanden op verschillende niveau’s zijn voor ons het bewijs dat wij op de goede weg zijn en maken het mogelijk nog veel meer te investeren in innovatie als dat wij al deden.

Innovatiegrafiek van BDH

Europees niveau


Indu Zero

Het ultieme doel: 22 miljoen huizen renoveren naar energieneutrale woningen. INDU ZERO is een project dat wordt gefinancierd vanuit het North Sea Region Programme 2014-2020 van de Europese Unie. 15 organisaties uit 6 landen werken samen om een fabriek te ontwikkelen die op industriele schaal dit ultieme doel mogelijk moet maken.

>> Lees meer over INDU ZERO


Must Be 0

43 miljoen appartementen in het VK, Frankrijk, Duitsland en Nederland zijn niet toekomstbestendig. Om gestelde CO2 doelen te behalen zal deze hoogbouw verduurzaamd moeten worden naar energieneutraal én betaalbaar en comfortabel zijn om in te wonen. Buro de Haan en RcPanels bouwen aan de fabriek die dit mogelijk gaat maken.

>> Lees meer over MUST BE 0

Landelijk niveau

Future Factory

Als onderdeel van een consortium ontwikkelen wij de future factory. Een productie-, toelever-, en verkoopbedrijf waarmee op grote schaal woningen en woongebouwen verduurzaamd worden. Uiteindelijk werken wij toe naar een productiefaciliteit die 25.000 woningen per jaar kan leveren.

>> Lees meer over Future Factory

Lokaal niveau

EPOS – Gemeente Staphorst

EPOS staat voor Efficiënte Procesinrichting Omgevingsrecht Staphorst. EPOS is een nieuwe werkwijze van de gemeente Staphorst om efficiënter een omgevingsvergunning of bestemmingswijziging aan te vragen aanvragen voor bouwplannen welke niet in het huidige bestemmingsplan passen.

>> Lees meer over EPOS

Klinkt allemaal best goed toch?

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk openstaande vacatures

Liever een open sollicitatie sturen? Ook dat kan.

Stuur een open sollicitatie