Meeloopstage of afstuderen?

Haal alles uit je studie met een stage bij Buro De Haan

Wil je tijdens je studie ervaring op doen in het werkveld waarin jij je toekomst ziet? En wil je er eventueel zelfs al vervolg aan geven in een startersfunctie?

Dan moet je bij Buro de Haan zijn!

Zoek je een uitdagende stage of afstudeeropdracht?

Bij Buro De Haan zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwsgierige en eigenwijze studenten die niet zomaar iets voor lief nemen maar zichzelf de vraag stellen ‘hoe kan dit efficiënter?’

Wat voor onze medewerkers geldt, dan geldt ook voor onze stagiairs: Wij geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens jouw stageperiode omdat we geloven dat jij daardoor sneller kunt groeien. Natuurlijk is er altijd tijd en ruimte om te sparren met een ervaren collega. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons bovenaan de to do-lijst en zullen we daarvoor dan ook tijd maken.

Wat ga je doen als stagiair bij Buro De Haan?

Wat jij precies gaat doen binnen BDH is afhankelijk van je studie en interesses. Samen met jou gaan wij het gesprek aan over waar je behoefte ligt en wat wij jou kunnen bieden. Zo bepalen wij samen de inhoud van je stage en heeft jouw stage waarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor ons als organisatie.

Zie jij het wel zitten om stage te lopen bij een bedrijf waar het doorvoeren van verbeteringen wordt gestimuleerd, waar je tijd en ruimte krijgt om te ontwikkelen, die jou de mogelijkheid geeft om te ontdekken wat het werkende leven inhoudt én waar we willen dat je vooral veel plezier hebt?

Laat dan snel van je horen!

Wil je meer van ons weten?

Wil jij meer weten over de organisatie en in wat voor een team(cultuur) jij terecht komt als stagiair(e)?
Lees dan meer over wie wij zijn en hoe het is om te werken bij Buro De Haan.

Lees de ervaringen van stagiairs die je voor gingen

Yoeri Mijnheer – Stagiair Bouwkunde, Deltion College 

“Voor mijn opleiding Bouwkunde mag ik ieder jaar stagelopen. Ik zit nu in het tweede jaar en ik heb stagegelopen bij GroenPrefab. Tijdens mijn stage heb ik meegewerkt in de bouw en ben ik erachter gekomen dat ik dat liever doe dan op kantoor zitten.

De stage duurde in totaal drie maanden maar dit vond ik te kort. Het is voorbij gevlogen dus ik had nog wel langer willen blijven.

GroenPrefab is in de buurt en ik heb een super leuke stage gehad dus wie weet wat er in de toekomst gaat gebeuren.”

Stag

Niels Hoogeveen – Stagiair Middenkaderfunctionaris Bouw, Alfa College

“Ik ben via tips van mijn mentor voor school terecht gekomen bij Buro De Haan, dus ik was gaan kijken op de site. Ik was erg onder de indruk van wat er allemaal gedaan werd bij dit bedrijf en had gelijk gesolliciteerd.

Ik liep stage op de afdeling Engineering en mijn eerste dagen waren best lastig. Ik moest met een programma werken waar ik nog niet veel kennis van had, maar na een paar weken en met de hulp van collega’s op mijn afdeling kreeg ik steeds meer ervaring hierin! Ook heb ik geleerd hoe je bouwtekeningen en technische ontwerpen maakt.

Ik vond het erg gezellig, er werden veel grappen verteld maar ook hard gewerkt. In de pauze was het meestal een half uurtje even wat gezelligs met elkaar doen.

Oftewel ik heb een super half jaar gehad bij Buro De Haan!”

Herwin Troost – Stagiair Bouwkunde, Hogeschool Windesheim

”Ik was voor mijn stage opzoek naar een innovatief bedrijf waarbij ik mijn bouwkundige kennis kon uitbreiden en daarnaast verder in kan gaan op het BIM modelleren, wat iets is wat ik interessant vind. Zodoende kwam ik bij Buro De Haan uit. BDH werkt namelijk aan innovatieve projecten waarbij je als stagiair de mogelijkheid krijgt om mee te werken aan complexe opdrachten en je ook de mogelijkheid krijgt om je kennis op te doen van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. Verder zorgt de collegiale sfeer er voor dat er altijd mensen zijn om je te helpen en met je mee te denken als ergens niet uitkomt.”

Arnold Westert, Stagiair Alfa College

‘’Via een netwerk van mij werd ik er op gewezen dat Buro De Haan een bedrijf is waar ik veel kon leren en waar het bedrijf ook echt tijd voor je vrij maakt om je wat aan te leren. Wat het werken bij BDH interessant maakt is dat BDH met de nieuwste technologieën werkt. Is er iets nieuws uit dan heeft BDH het wel. Daarnaast ben ik elke dag met Revit aan het werk en krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met (3D) bouwtekeningen. Daarbij word ik ook goed ondersteund als ik iets niet weet of ergens niet uit kom.’’

Rick Russcher – Stagiair Bedrijfskunde, Hogeschool Windesheim

“Nadat ik op gesprek was geweest bij Buro De Haan was ik direct overtuigd om hier stage te gaan lopen. Als stagiair ben ik hier vanaf het begin meegenomen in het proces en kreeg ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid om de dingen op mijn manier te doen. Het feit dat ik als volledig werknemer werd behandeld zorgde voor een prettige werksfeer. De werkzaamheden die ik kreeg sloten erg aan bij mijn studie en interesses. Mijn stagebegeleider nam altijd de tijd en ruimte om te begeleiden bij dingen die ik onduidelijk vond.”

Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf

In samenwerking met het SBB zorgen wij als erkend leerbedrijf voor een goede en veilige werkplek, en bieden wij goede praktijkopleiders voor de juiste coaching en begeleiding van onze stagiairs.

De bouwstenen voor succes

Je bent bezig met een MBO, HBO of Universitaire studie.

Je hebt een proactieve en nieuwsgierige houding.

Je kan zelfstandig werken maar ook in teamverband.

Je kan helder communiceren en spreekt vloeiend Nederlands.

Wat wij jou te bieden hebben

Een maandelijkse stagevergoeding, je leert dus niet alleen veel, je houdt er financieel ook nog iets aan over.

Volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling zodat jij blijft groeien.

Flexibele werktijden, wil je iets eerder of later beginnen of tijd overhouden voor een bijbaan? In overleg is bij ons heel veel mogelijk.

Bovenal: een werkplek waar plezier maken een belangrijk onderdeel van de dag is!

Enthousiast geworden over een stage bij Buro De Haan? 

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiaires en afstudeerders op zowel WO, hbo als mbo-niveau. Wij hebben regelmatig stageplekken voor allerlei opleidingen, denk aan Bouwkunde, IT, Marketing en communicatie en HR.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Wij horen graag van je! Neem contact met ons op of stuur direct een open sollicitatie

Stel ons een vraag
Stuur een open sollicitatie