Herwin Troost 
Stagiair Windesheim Bouwkunde

”Ik was voor mijn stage opzoek naar een innovatief bedrijf waarbij ik mijn bouwkundige kennis kon uitbreiden en daarnaast verder in kan gaan op het BIM modelleren, wat iets is wat ik interessant vind. Zodoende kwam ik bij BDH uit. BDH werkt namelijk aan innovatieve projecten waarbij je als stagiair de mogelijkheid krijgt om mee te werken aan complexe opdrachten en je ook de mogelijkheid krijgt om je kennis op te doen van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. Verder zorgt de collegiale sfeer er voor dat er altijd mensen zijn om je te helpen en met je mee te denken als ergens niet uitkomt.”  

Wat doet een stagiair(e)?

Wat jij precies gaat doen binnen BDH is afhankelijk van je studie en jouw interesses. Als je bijvoorbeeld bij een van onze projectteams meedraait die net een groot project is gestart, ziet je stageperiode er anders uit dan wanneer je meedraait op een van de dienstverlenende afdelingen, zoals HR, ICT of Financiën. Wij geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens jouw stageperiode, daarnaast krijg je voldoende tijd en begeleiding om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Verder kunnen wij als organisatie altijd verder ontwikkelen en een frisse (kritische) blik van een stagiair(e) helpt ons daarbij vooruit en geeft ons een kijk op onze handelwijze en processen. Wil jij meer weten over de organisatie https://werkenbijbdh.nl/wie-wij-zijn/en in wat voor een team(cultuur) jij terecht komt als stagiair(e)? Lees dan meer over wie wij zijn en hoe het is om te werken bij Buro de Haan.

Arnold Westert
Stagiair Alfa College

‘’Via een netwerk van mij werd ik er op gewezen dat BDH een bedrijf is waar ik veel kon leren en waar het bedrijf ook echt tijd voor je vrij maakt om je wat aan te leren. Wat het werken bij BDH interessant maakt is dat BDH met de nieuwste technologieën werkt. Is er iets nieuws uit dan heeft BDH het wel. Daarnaast ben ik elke dag met Revit aan het werk en krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met (3D) bouwtekeningen. Daarbij word ik ook goed ondersteund als ik iets niet weet of ergens niet uit kom.’’

Stagevergoeding

Tijdens jouw stageperiode bij BDH ontvang je standaard een stagevergoeding die maandelijks wordt uitgekeerd. Je leert dus niet alleen veel, je houdt er financieel ook nog iets aan over. Wel zo prettig, dat je beloond wordt voor je harde werken.

Zoek jij een meeloop of afstudeer stageplek?

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiaires en afstudeerders op zowel WO, hbo als mbo-niveau. Wij hebben regelmatig stageplekken voor allerlei opleidingen, denk aan Bouwkunde, IT, Marketing en communicatie en HR. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

CONTACT