Project Description

Constructief BIM-modelleur

Vakgebied:  Bouw
Richting:      Constructie
Profiel:          Modelleur
Opleiding:   HBO/MBO

Colin Mijnheer
HR – medewerker
0522-468127 / 06-39006439

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Jij bent betrokken in het gehele BIM-werkproces waarmee virtueel gebouwd wordt voordat er een schep in de grond is gezet. Dit vraagt om een brede oriëntatie en kennis van de bouwvoorbereiding. Kernwaarden voor deze functie zijn: klantgedrevenheid, inspirerend, verbindend, willen excelleren en verantwoordelijkheid nemen.

Daarnaast is er de belangrijke rol om samen met het team het werken met BIM verder te ontwikkelen. Daarnaast is het inspelen op de behoeftes van onze klanten vanuit de gehele bouwketen. Dat vraagt om visie, drive en  doorzettingsvermogen.

Mocht je weinig of geen ervaring hebben met Revit en/of Tekla, maar je hebt affiniteit met prefabricage en bouwinnovaties. Dan drinken wij ook graag een kop koffie met jou!

WIJ ZOEKEN

  • Je beschikt over een hbo of mbo bouwkundige opleiding;
  • Ervaring met Tekla en/of Revit Structure is een pré;
  • Je beschikt over een proactieve werkhouding en een flexibele instelling;
  • Je hebt affiniteit met bouwinnovaties en een goed gevoel voor de teamgeest.

GEÏNTERESSEERD?

Pas jij in dit profiel? Stuur dan een mail met cv en motivatiebrief naar c.mijnheer@bdh.nl. Wil je meer weten, bel of app dan met Colin Mijnheer (06 39 00 64 39).

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

WIJ BIEDEN

Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Veel afwisseling door de grote diversiteit binnen de projecten met opdrachtgever(s) en diverse ketenpartners. Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf. Uitstekende doorgroeimogelijkheden. Een goede beloning in relatie tot de functie en ervaring.