Project Description

BIM-modelleur

Vakgebied:  Bouwkunde
Richting:      BIM
Profiel:          Engineering
Opleiding:   HBO/MBO

Colin Mijnheer
HR – medewerker
0522-468127 / 06-14832817

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als 3D-Engineer/BIM-Modelleur ben je werkzaam met 3D-modellen waarmee virtueel het gebouw gebouwd wordt voordat er een schep in de grond is gezet. Dit vraagt om een bredeoriëntatie en kennis van de bouwvoorbereiding.

Jij bent betrokken in het gehele proces van ontwerp, toetsing, ontwikkeling, voorbereiding en realisatie. Kernwaarden voor deze functie zijn: klantgedreven, inspirerend, verbindend, willen excelleren en verantwoord zijn.

Daarnaast is er de belangrijke rol om samen met het team het werken met BIM en de behoeftes van onze klanten vanuit de gehele bouwketen verder te ontwikkelen. Dat vraagt om visie en drive, doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit.

WIJ ZOEKEN

  • Je hebt een afgeronde mbo/hbo Bouwkunde opleiding met een gedegen vakinhoudelijke kennis;
  • Je hebt ervaring met BIM-software, met de voorkeur Autodesk Revit / Tekla is een pre;
  • Je hebt gedegen kennis en ervaring van bouwdetails, de verschillende bouwmethodieken en de relevante wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit;
  • je hebt Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

GEÏNTERESSEERD?

Dan ontvangen wij graag jouw cv op onderstaand mailadres!  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Colin Mijnheer, HR-medewerker, telefoon 0522-468127/06-39006439, e-mail c.mijnheer@bdh.nl

WIJ BIEDEN

Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Veel afwisseling door de grote diversiteit binnen de projecten met opdrachtgever(s) en diverse ketenpartners. Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf. Uitstekende doorgroeimogelijkheden. Een goede beloning in relatie tot de functie en ervaring.