Niemand kan beter vertellen hoe het is om te werken aan Beter Bouwen, dan de medewerkers zelf.
Daarom delen zij hier hun ervaringen.

Hoe onze medewerkers het ervaren

Bart van den Brink – Constructeur bij Buro De Haan

Bart werkt als constructeur bij Buro De Haan. Hij ontwerpt en berekent constructies die vervolgens uitgewerkt worden door een constructief modelleur. In zijn rol als constructeur adviseert hij de andere afdelingen van Buro de Haan, GroenVeste, GroenPrefab & Rc Panels over constructies.

“Buro De Haan kenmerkt zich als een flexibel en meegaand bedrijf en dat blijkt ook uit mijn huidige werksituatie. In maart 2021 ben ik geëmigreerd naar Bonaire en dus werk ik nu vanuit mijn thuiskantoor. Het is een uitdaging maar het bevalt erg goed!

Joost de Weerd
Joost de Weerd

Elriko Slager – Maatvoerder bij Buro De Haan

Elriko werkt als maatvoerder bij Buro De Haan. Hij is verantwoordelijk voor het opmeten van de bestaande situatie bij renovatieprojecten. De scans werkt hij uit in point cloud modellen welke weer de basis vormen voor onze modelleurs om productiemodellen van te maken.

“Het team waar we mee werken is jong, gedreven en enthousiast. Niets is te veel gevraagd en ik denk dat je daardoor als team heel veel kunt bereiken.”

Jacob Lub – Strategisch productontwikkelaar bij Buro De Haan

Jacob werkt als strategisch productontwikkelaar bij Buro De Haan. Hij is afdelingscoördinator van de afdeling productontwikkeling. Deze afdeling kijkt naar de mogelijkheid om seriematig te produceren met het elimineren van faalkosten als doel.

“We werken met zelfsturende teams dus je bent nooit alleen. Om mij heen zijn veel collega’s waarmee ik kan overleggen en die hetzelfde doel nastreven: Beter Bouwen.”

Joost de Weerd
Joost de Weerd

Joost de Weerd – Verkoopadviseur en marketeer bij GroenVeste

Joost is sinds 2018 werkzaam bij GroenVeste, een van de Buro De Haan bedrijven, in een dubbelrol als verkoopadviseur en marketingmedewerker. Verder zit Joost in de personeelsvereniging.

“Wat het echt leuk maakt is dat je de vrijheid krijgt om uitdagingen op je eigen manier uit te werken, zo voel je je ook verantwoordelijk voor het eindresultaat.”

Jaap Snijder – BIM modelleur en afdelingscoördinator bij Buro De Haan

Jaap is als coördinator van de afdeling Engineering nauw betrokken bij de continuïteit van de innovaties in het bedrijf.

“Ik vind het erg leuk dat je binnen Buro De Haan het voortouw moet nemen en mag meedenken bij alle aspecten die komen kijken bij de ontwikkeling van een gebouw”

Jaap Snijder
Henro Nijboer

Henro Nijboer – Teamleider IT bij Buro De Haan

Henro is werkzaam bij Buro De Haan op de IT afdeling. Als teamleider vervult hij een belangrijke rol binnen de innovaties van Buro de Haan.

“De sfeer is erg goed en iedereen is erg open naar elkaar toe. Heel direct maar wel op een goede manier. Als iets niet goed is, wordt het gewoon gezegd en dat spreekt me erg aan.”

Robin de Kuiper – BIM modelleur renovatieprojecten bij Buro De Haan

Als BIM-Modelleur houdt Robin zich voornamelijk bezig met het uitwerken van renovatieprojecten. Op basis van pointcloud modellen worden panelen ontworpen en gemaakt.

“Ieder project levert zo weer zijn eigen uitdagingen en vraagstukken op en de grootte van een project bepaalt hoelang je er mee bezig bent. Dit verschilt van een dag tot een paar weken. “

Robin de Kuiper
Herbert Born

Herbert Born – Architect bij Buro De Haan

Herbert werkt als architect bij Buro De Haan. Hij werkt aan projecten in de woningbouw, de utiliteitsbouw en de renovatiesector.

“Ik ben erg trots op het project “INDU-ZERO”, dit is het ontwikkelen van een fabriekspand, een immens groot project. Als je me 2 jaar geleden had verteld dat ik hier aan mee zou werken dan had ik je echt voor gek verklaard. “

Jorelien Kuijers – Visueel ontwerper en marketeer bij Buro De Haan

Jorelien heeft een dubbelfunctie bij Buro De Haan. Ze werkt op de afdeling architectuur waar ze zich bezig houdt met het visualiseren en animeren van projecten maar is ook onderdeel van het marketingteam waar ze zich bezighoudt met onder andere websites, e-mail marketing en diverse andere werkzaamheden.

“De diversiteit aan taken vind ik het leukste aan mijn werk, elke dag is anders voor mij. Verder heb ik erg veel vrijheid in taken. Er wordt mij niet elke dag verteld wat ik die dag moet doen, maar ik kan zelf mijn werkzaamheden inplannen en verdelen. “

Jorelien Kuijers
Jorelien Kuijers

Niek Schutten – BIM modelleur bij Buro De Haan

Niek is werkzaam bij Buro De Haan als BIM-Modelleur. Hij is verantwoordelijk voor het opzetten van modellen en bestanden aan de hand van een Revit model voor het aansturen van de productie van gevelpanelen.

“We werken met ambitieuze doelen en uitdagingen. Bijvoorbeeld om voor de aansturing van de fabriek het aantal engineering uren tot 0 te laten dalen. Door te innoveren en slimme manieren te bedenken om ons werk makkelijker te maken proberen we dat uiteindelijke doel te realiseren.”

Klinkt allemaal best goed toch?

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk openstaande vacatures
Stuur een open sollicitatie