Medewerkersverhalen

Ervaringen uit de dagelijkse praktijk van onze eigen medewerkers.

Niemand kan beter vertellen hoe het is om te werken aan Beter Bouwen, dan onze medewerkers zelf.

Ze delen hier hun ervaringen uit de dagelijkse praktijk zodat je een beeld krijgt hoe het is om bij één van onze bedrijven te werken.

Hoe onze medewerkers het ervaren

Jordy Vos – BIM-modelleur en werkvoorbereider bij GroenVeste

Jordy werkt in samenwerking met de afdelingen constructie en installatietechniek aan een in 3D kloppend model van de woning. Dit is de laatste stap voordat de daadwerkelijke bouw begint.

“Elke dag is anders en ik ga iedere dag met en voldaan gevoel naar huis toe.”

> Lees het verhaal van Jordy

Gerhard Nijstad – Financial controller bij Buro De Haan

Als financial controller binnen Buro De Haan houdt Gerhard zich voornamelijk bezig met het beantwoorden van de vraag: ‘Hoe staan de financiën erbij?’ Daarnaast werkt hij aan de interne beheersing.

“Het is een jonge club met mensen die allemaal enthousiast zijn over de dingen die ze doen. Iedereen is heel betrokken bij elkaar. Het menselijke gehalte in de organisatie is heel hoog en dat vind ik mooi.

> Lees het verhaal van Gerhard

Bart van den Brink – Constructeur bij Buro De Haan

Bart werkt als constructeur bij Buro De Haan. Hij ontwerpt en berekent constructies die vervolgens uitgewerkt worden door een constructief modelleur. In zijn rol als constructeur adviseert hij de andere afdelingen van Buro de Haan, GroenVeste, GroenPrefab & Rc Panels over constructies.

“Buro De Haan kenmerkt zich als een flexibel en meegaand bedrijf en dat blijkt ook uit mijn huidige werksituatie. In maart 2021 ben ik geëmigreerd naar Bonaire en dus werk ik nu vanuit mijn thuiskantoor. Het is een uitdaging maar het bevalt erg goed!

> Lees het verhaal van Bart

Elriko Slager – Maatvoerder bij Buro De Haan

Elriko werkt als maatvoerder bij Buro De Haan. Hij is verantwoordelijk voor het opmeten van de bestaande situatie bij renovatieprojecten. De scans werkt hij uit in point cloud modellen welke weer de basis vormen voor onze modelleurs om productiemodellen van te maken.

“Het team waar we mee werken is jong, gedreven en enthousiast. Niets is te veel gevraagd en ik denk dat je daardoor als team heel veel kunt bereiken.”

> Lees het verhaal van Elriko

Jacob Lub – Strategisch productontwikkelaar bij Buro De Haan

Jacob werkt als strategisch productontwikkelaar bij Buro De Haan. Hij is afdelingscoördinator van de afdeling productontwikkeling. Deze afdeling kijkt naar de mogelijkheid om seriematig te produceren met het elimineren van faalkosten als doel.

“We werken met zelfsturende teams dus je bent nooit alleen. Om mij heen zijn veel collega’s waarmee ik kan overleggen en die hetzelfde doel nastreven: Beter Bouwen.”

> Lees het verhaal van Jacob

Joost de Weerd – Verkoopadviseur en marketeer bij GroenVeste

Joost is sinds 2018 werkzaam bij GroenVeste, een van de Buro De Haan bedrijven, in een dubbelrol als verkoopadviseur en marketingmedewerker. Verder zit Joost in de personeelsvereniging.

“Wat het echt leuk maakt is dat je de vrijheid krijgt om uitdagingen op je eigen manier uit te werken, zo voel je je ook verantwoordelijk voor het eindresultaat.”

> Lees het verhaal van Joost

Jaap Snijder – BIM modelleur en afdelingscoördinator bij Buro De Haan

Jaap is als coördinator van de afdeling Engineering nauw betrokken bij de continuïteit van de innovaties in het bedrijf.

“Ik vind het erg leuk dat je binnen Buro De Haan het voortouw moet nemen en mag meedenken bij alle aspecten die komen kijken bij de ontwikkeling van een gebouw”

> Lees het verhaal van Jaap

Henro Nijboer – Teamleider IT bij Buro De Haan

Henro is werkzaam bij Buro De Haan op de IT afdeling. Als teamleider vervult hij een belangrijke rol binnen de innovaties van Buro de Haan.

“De sfeer is erg goed en iedereen is erg open naar elkaar toe. Heel direct maar wel op een goede manier. Als iets niet goed is, wordt het gewoon gezegd en dat spreekt me erg aan.”

> Lees het verhaal van Henro

Robin de Kuiper – BIM modelleur renovatieprojecten bij Buro De Haan

Als BIM-Modelleur houdt Robin zich voornamelijk bezig met het uitwerken van renovatieprojecten. Op basis van pointcloud modellen worden panelen ontworpen en gemaakt.

“Ieder project levert zo weer zijn eigen uitdagingen en vraagstukken op en de grootte van een project bepaalt hoelang je er mee bezig bent. Dit verschilt van een dag tot een paar weken. “

> Lees het verhaal van Robin

Gerrie Mühren – Programma manager BIM

Gerrie heeft een vrij centrale functie binnen Buro De Haan. Dit heeft te maken met de hoeveelheid ervaring die hij met zich meebrengt en daardoor kan Gerrie op een heleboel verschillende gebieden ondersteuning bieden.

“Mijn werkdagen zijn niet te plannen. Standaard 9 tot 5 zou ik ook niet leuk vinden. De afwisseling in mijn werk vind ik juist fijn”. 

> Lees het verhaal van Gerrie

Herbert Born – Architect bij Buro De Haan

Herbert werkt als architect bij Buro De Haan. Hij werkt aan projecten in de woningbouw, de utiliteitsbouw en de renovatiesector.

“Ik ben erg trots op het project “INDU-ZERO”, dit is het ontwikkelen van een fabriekspand, een immens groot project. Als je me 2 jaar geleden had verteld dat ik hier aan mee zou werken dan had ik je echt voor gek verklaard. “

> Lees het verhaal van Herbert

Jorelien Kuijers – Visueel ontwerper en marketeer bij Buro De Haan

Jorelien heeft een dubbelfunctie bij Buro De Haan. Ze werkt op de afdeling architectuur waar ze zich bezig houdt met het visualiseren en animeren van projecten maar is ook onderdeel van het marketingteam waar ze zich bezighoudt met onder andere websites, e-mail marketing en diverse andere werkzaamheden.

“De diversiteit aan taken vind ik het leukste aan mijn werk, elke dag is anders voor mij. Verder heb ik erg veel vrijheid in taken. Er wordt mij niet elke dag verteld wat ik die dag moet doen, maar ik kan zelf mijn werkzaamheden inplannen en verdelen. “

> Lees het verhaal van Jorelien

Niek Schutten – BIM modelleur bij Buro De Haan

Niek is werkzaam bij Buro De Haan als BIM-Modelleur. Hij is verantwoordelijk voor het opzetten van modellen en bestanden aan de hand van een Revit model voor het aansturen van de productie van gevelpanelen.

“We werken met ambitieuze doelen en uitdagingen. Bijvoorbeeld om voor de aansturing van de fabriek het aantal engineering uren tot 0 te laten dalen. Door te innoveren en slimme manieren te bedenken om ons werk makkelijker te maken proberen we dat uiteindelijke doel te realiseren.”

> Lees het verhaal van Niek

Klinkt allemaal best goed toch?

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk openstaande vacatures

Liever een open sollicitatie sturen? Ook dat kan.

Stuur een open sollicitatie